Sparco Infinity 5.0 Custom Race Suit

Artikelnummer:
0011030
  • Gratis verzending vanaf 100 euro in NL / BE / DE

  • Professioneel advies

  • Fysieke 1000 m2 showroom

Let op: Het bedrukken of borduren van logo's en namen op kleding is alleen mogelijk via onze leverancier. Als dit niet door de leverancier wordt uitgevoerd, vervalt de geldigheid van het FIA-keur. Als de bedrukking of borduursel wel is uitgevoerd door onze leverancier, ontvang je een certificaat, waardoor het FIA-keur geldig blijft. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via Info@biesheuvel.nl.

Productinformatie

Het Sparco Infinity 5.0 Custom Race Suit is een meerlaags Nomex-pak dat door jou wordt ontworpen (met een beetje hulp van Sparco!) voor een vaste prijs. Met 64.000 kleuren tot uw beschikking en met uw eigen creativiteit kunt u elk gewenst ontwerp maken. Voeg sponsorlogo's, afbeeldingen, namen of zelfs foto's toe. Waarom zou u het ontwerp niet afstemmen op de kleuren van uw raceauto, een pak ontwerpen op basis van de branding en het kleurenschema van uw sponsor of zelfs een foto van uw kinderen in het ontwerp laten verwerken? De pakken die in de bovenstaande afbeeldingen worden getoond, zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Er is echt geen einde aan mogelijkheden.


Download het PDF-ontwerpformulier (inclusief volledige instructies) en begin met het ontwerpen van uw unieke racepak.


Het pak heeft een zeer ademende binnenvoering, volledig zwevende mouwen en een inzetstuk van stretchpanelen aan de achterkant voor een verbeterde pasvorm en meer comfort.


Wat is Infinity:

Met behulp van een nieuw, zeer geavanceerd proces kunnen materialen nu worden doordrenkt met kleuren met een hoge resolutie om een oneindig aantal kleurencombinaties en ontwerpen te bieden. Niet meer zoals vroeger, het pak moet worden verzwaard met meters en meters borduurgaren, en het ademend vermogen hoeft ook niet in het gedrang te komen door grote gebieden zeefdruk bovenop de buitenlaag van het pak. Met Infinity blijven de bedrukte stoffen volledig ademend, extreem duurzaam en mooi wasvast.


Het Sparco Infinity 5.0 racepak is verkrijgbaar in standaard standaardmaten, of kan tegen een meerprijs worden aangepast aan uw eigen afmetingen (download voor deze optie ook het PDF Custom Size Form.)


Onthoud: Infinity 5.0 is een vaste prijs, welk ontwerp u ook bedenkt. Maak het zo simpel of ingewikkeld als je zelf wilt.


Meerlaags (350-370 g/m² materiaalgewicht)


FIA 8856-2018 goedgekeurd


Let op: alle bestelde maatpakken worden alleen als speciale bestelling genomen en kunnen daarom niet worden geretourneerd. Er wordt een aanbetaling van 100%, niet-restitueerbaar, in rekening gebracht op het moment van bestelling. Levertijd is ongeveer 4-6 weken.

Technische specificaties

Technische specificaties
Merk Sparco
FIA Keur Ja