Midi Heater 5 kw with Side Outlets 12v

Artikelnummer:
LTECHEAT50
€ 319,95
Incl. 21% BTW
  • Gratis verzending vanaf 100 euro in NL / BE / DE

  • Professioneel advies

  • Fysieke 1000 m2 showroom

LTEC is het totaalmerk voor alle race & rally benodigdheden!

Productinformatie

Deze 5kw Midi-verwarmer is ons nieuwe middelgrote aanbod, deze maat verwarmer is perfect geschikt voor middelgrote voertuigen, commerciële en agrarische voertuigcabines, maritieme toepassingen en nog veel meer!

Specificaties:
- 2,8 kg
- 12v / 5.9a / 71w
- Ventilator met 3 snelheden via intern weerstandspakket
- 300 m³/uur (175 cfm) luchtstroom
- 2,5 mm dikke aluminium behuizing
- 16 mm (5/8") slangaansluitingen
- Aluminium verwarmingskern
- AAN/UIT-waterklep – kabelbediend
- 4x 51 mm (2") luchtuitlaten


HOUD ER REKENING MEE DAT:
- Deze heater is niet leverbaar zonder de waterklep.

- De waterklep is geen bypass-ontwerp, wanneer deze in de UIT-stand staat, stroomt er geen water terug naar de motor, daarom is deze verwarming niet geschikt voor gebruik op een voertuig dat ook het verwarmingscircuit gebruikt als bypass-circuit van de motorthermostaat. Als uw motor geen thermostaatbypasscircuit heeft, hebt u twee opties: (A) achteraf een thermostaatbypasswatercircuit installeren, hoewel dit niet altijd mogelijk is, of (B) de klep op de verwarming volledig open klemmen zodat deze niet kan bewegen en vervolgens de originele installeren of gebruiken omloopklep van de verwarming.

- Dit is geen stand-alone verwarmingssysteem; u moet zorgen voor een warmwatervoorziening door uw verwarming aan te sluiten op het koelsysteem van uw voertuig of een warmwaterboiler die is vervaardigd door bedrijven zoals Eberspacher, Webasto of Mikuni.

- Dit is geen complete kit. We raden de volgende aanvullende items aan: ventilatorschakelaar met 4 standen, bedieningsknop voor draaiknop verwarming, bowdenkabel, waterslang, luchtkanaal, ventilatieopeningen enz. Wij kunnen alle hierboven genoemde onderdelen en meer leveren. We bieden geen pakketpakketten aan, omdat ieders eisen anders zijn en er geen twee installaties hetzelfde zijn!

- Zorg ervoor dat er geen vreemde stoffen in de ventilator terecht kunnen komen, dit is de snelste manier om ventilatormotoren kapot te maken en kan mogelijk brand veroorzaken. Dit is bijvoorbeeld bijzonder belangrijk als de verwarmingseenheid op of dicht bij de vloer van het voertuig wordt geïnstalleerd. Een gefilterde kap kan nodig zijn om de blazer te beschermen en een lange levensduur te garanderen.

Technische specificaties

Technische specificaties
Merk LTEC