Sparco X-Light

Artikelnummer:
002309
Vanaf € 458,59
Incl. 21% BTW
  • Gratis verzending vanaf 100 euro in NL / BE / DE

  • Professioneel advies

  • Fysieke 1000 m2 showroom

CIK-FIA Level 2 goedgekeurd
Kindspecifieke maten
Ultralichtgewicht

Productinformatie

Deze nieuwste versie van het X-Light K-kartpak van Sparco is gemaakt in maten speciaal voor kinderen en is gemaakt van de nieuwste generatie stof om de allerbeste bescherming en comfort te bieden met een minimaal gewicht. Dit ultralichte 2-laags kartpak is verkrijgbaar in een reeks opvallende kleurstellingen met opvallende details.

Ultralicht (slechts 370/400 g/m²)

Kindspecifieke maten

Anti-slijtage en schokabsorberende pads op de ellebogen en knieën voor een betere bescherming

Geperforeerde stretchpanelen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid en ademend vermogen

Opvallende kleurontwerpen

Het Sparco X-light K-kart-pak verslaat een indrukwekkende lijst met functies, waaronder anti-slijtage en schokabsorberende gewatteerde gebieden aan de buitenkant van de elleboog en binnenkant van de knieën, volledig zwevende voorgevormde armen en geperforeerde stretchpanelen in de oksels, binnenbeen en buitenkant van de dij waardoor het pak kan ademen en zo de condensatie van zweet wordt geminimaliseerd, wat op zijn beurt het comfort en de pasvorm van de bestuurder verbetert. Een afgedekte ritssluiting, verborgen zakken en een ultralichte riem maken de look van dit eersteklas pak compleet. De tweelaagse sandwichconstructie heeft een totaalgewicht van circa 370/400 gr/m².

Dit assortiment Sparco X-Light K-kartpakken zijn maten speciaal voor kinderen en zijn verkrijgbaar in de maten 120, 130, 140, 150cm. De maat heeft betrekking op de totale lengte van het kind van top tot teen.

CIK FIA Level 2 goedgekeurd

Technische specificaties

Technische specificaties
Merk Sparco
Homologatienummer CIK-FIA 2013-1